Qui som?

L'AMPA és l'òrgan que uneix a tots els pares, mares o representants legals dels alumnes matriculats en un centre. En definitiva l'AMPA som tots i cadascú de nosaltres.
 
Com a entitat sense ànim de lucre la participació activa en qualsevol dels seus àmbits executius (presidència, junta, comissions de treball, delegats...) és totalment voluntària i sense cap retribució econòmica.

Una AMPA és el model organitzatiu que permet als pares i mares intervenir, mitjançant la participació i col·laboració amb l'escola, en el funcionament del centre educatiu proposant accions i projectes per millorar-lo.

Nosaltres, els pares i mares, tenim una obligació fonamental: interessar-nos pel procés educatiu dels nostres fills. La millor forma de fer-ho és a través de l'AMPA.

Participar en l'AMPA permet disposar d'una informació i formació que facilita opinar, amb coneixement de causa, per proposar línies de treball que milloren la proposta eductiva i les instal·lacions del centre amb un sol objectiu: dotar als alumnes de les millors condicions per rebre un dret fonamental com és l'educació que els ha de preparar pel seu futur.

Formar part activa de l'AMPA és tant fàcil com posar-se en contacte amb nosaltres. Hi ha moltes comissions de treball que incideixen en millores pel centre i en les que qualsevol de nosaltres hi pot aportar noves idees. La constant incorporació de nous membres fa que sigui una eina útil i dinàmica


 Documents disponibles amb usuari i password (si no en tens, mira aquest apartat)

  • Llistat de les mares i pares delegats (pdf)
  • Llistat dels membres de la Junta Directiva de l'AMPA (pdf)
  • Llistat dels responsables de les comissions de l'AMPA (pdf)

Arxiu de notícies