10 de març 2012

Caminada Granollers-Montserrat 20 i 21 d'abril

La gran caminada
Els dies 20 i 21 d'abril, a l'Escola Pia de Granollers fem la XVIII Caminada Granollers-Montserrat.
Aquesta caminada es va iniciar ja fa uns anys i des d'aleshores, any darrera any -amb alguna interrupció- sempre hem procurat tirar-la endavant aprofitant la proximitat de la primavera.
Hi ha hagut anys que hem estat una bona colla i altres anys que hem estat una colla més reduïda, anys que hem tingut lluna plena i anys que la lluna ens ha fet "el buit", anys que la nit ha estat freda i altres que la nit ha estat premonitòria de l'estiu ja proper, anys que ens hem mullat i anys que hem suat, anys que...
Però sigui com sigui sempre ha estat una caminada plena d'emoció, de bons moments, de xerrades llargues i de rialles, de cançons i de silencis. Una caminada que amb un bon avituallament sempre ens ha portat a la muntanya de Montserrat.
A la caminada hi poden participar tots els alumnes de l'escola, els exalumnes, pares i mares i tot aquell qui tingui ganes de caminar i passar una bona estona. Les opcions per arribar són diverses. En primer lloc, els més entrenats i atrevits surten el dia 20 a les 15.00, el segon grup s'hi afegeix al voltant de les 20.00 a Castellar del Vallès i finalment hi ha la possibilitat de fer la pujada des de Monistrol el dia 21 (això sí, cal aixecar-se ben aviat).
Si hi estàs interessat o interessada, posa't en contacte amb l'escola a través de l'adreça mediatecaris@epiagranollers.cat

Per aquesta activitat s'ha creat un blog a la següent adreça http://epiagranollersmontserrat.wordpress.com/ 
En aquest blog podeu accedir  a tota l'informació, horaris, fotos d'anys anteriors, al twitter de la caminada etc...us convidem a seguir-lo.

Us deixem enllaços per poder baixar els documents d'inscripció.
Descarregar circular 1:
(Sortida desde Granollers o Castellar del vallès)
Alumnes de 3r i 4t d’ESO
Alumnes de Batxillerat
Exalumnes
Familiars
Descarregar circular 2:
(Sortida desde Monistrol)
Alumnes de Primària
Alumnes de 1r i 2n d’ESO
Exalumnes
Familiars
Arxiu de notícies