4 de set. 2011

BENVINGUTS A LA WEB DE L'AMPA

Benvolguts pares i mares

En primer lloc, moltes gràcies per visitar la nova web de l'AMPA, la de la Junta, la dels delegats, la vostra: L'AMPA som tots! i això significa que el que trobareu aquí no només us interessa sinó que també us afecta i us pertoca ser-ne coneixedors.

Aquest espai ha de servir-nos a tots...

... a la junta per fer-vos arribar les informacions, els seus avenços, les seves preocupacions
... als delegats per ser conscients de les seves obligacions i desenvolupar les seves tasques d'una forma més senzilla i ràpida
... i per vosaltres ha de convertir-se en l'eina principal per saber què es fa i quins resultats s'obtenen gràcies a L'AMPA.

I tot això ha d'estar en constant actualització!

Ens trobem immersos en una societat on les preocupacions diàries no ens deixen temps per discernir entre el que és important i el que és prioritari. Una societat en la qual trobar temps per assistir a reunions, xerrades, activitats és molt complicat.

Des d'aquí­ volem convertir en prioritari el coneixement del que passa a l'escola dels vostres fills i què es fa des de l'AMPA per millorar-lo. Aquesta eina que avui reformem ha de ser un punt de contacte entre tots nosaltres i amb un gran avantatge: sense mouren's de casa.

Des de l'AMPA treballem per aportar el nostre granet de sorra per millorar el centre educatiu dels vostres fills, dels nostres. Les vostres inquietuds, els vostres desitjos i anhels també són els nostres. I només des de l'AMPA es pot arribar a assolir-los.

Entre tots podem fer molt!

L'AMPA SOM TOTS. TU TAMBÉ!
UNEIX-TE A NOSALTRES I MILLORAREM!

Arxiu de notícies